Üniversitemiz Kreşine Kayıtlar Başladı

22.6.2017

Merkez kampüs alanımızda hizmet veren üniversitemiz kreşinde yeni kayıt dönemi başladı.

Birbirinden özel sınıflardan ve sosyal alanlardan oluşan üniversitemiz kreşinde 6 sınıf, 3 dinlenme odası, 1 oyun odası, 1 sineme odası ve idari odalar yer alıyor.

Deneyimli aşçıların hazırladığı yemeklerle çocukların günlük üç öğün yemek ihtiyaçlarının karşılandığı kreşte, eğitim programı olarak Milli Eğitim Bakanlığının 2012 yılında güncellemiş olduğu eğitim programını temel alınıyor. Bu programa göre kreşe gelen öğrencilere güne başlama, kahvaltı, eğitim (hikâye, oyun, müzik, fen, kavram çalışması), öğle yemeği, dinlenme, ikindi kahvaltısı, eğitim (drama, satranç, dans), günün değerlendirmesi ve eve gitme zamanı gibi etkinliklerin olduğu program uygulanıyor. Bu etkinliklerin yanında kendine güvenen, kendilerini rahat ifade edebilen, sorumluluk alabilen, mutlu, sağlıklı ve çevreye duyarlı bireyler yetiştirmeyi amaçlayan Üniversitemiz kreşinde, çocukların zihinsel gelişiminin yanında sosyal, duygusal, fiziksel gelişimine yönelik çalışmalar da yapılıyor.