ADYÜ 2. Kariyer Günleri 3. Gün Etkinlikleri ile Son Buldu

27.12.2017

Üniversitemiz Proje Etüd Destek ve Üretim Merkezi Koordinatörlüğü (ADYÜ PROJEM), Teknoloji Transfer Ofisi (ADYÜ TTO), Genç Kariyerler Topluluğu ve Çevre Topluluğunun katkılarıyla hazırlanan 'Adıyaman Üniversitesi 2. Kariyer Günleri' konferans, panel ve söyleşi gibi etkinliklerle 3. günün sonunda son buldu.

Üniversitemiz Merkez Külliyesi Vehbi Koç Konferans Salonunda gerçekleştirilen son etkinlikte yapılan söyleşinin konukları alanında uzman siyasetçi, iş adamı, turizmci, haber spikeri ve dizi oyuncuları oldu.

Kariyer Günlerinin son etkinliğinde, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan SOLMAZ, Fakülte Dekanları, Enstitü ve Yüksekokul Müdürleri, Üniversitemiz akademik ve idari çalışanları ile öğrenciler hazır bulundu.

Söyleşiye Akın Dil Okulları Sahibi Ahmet AKIN, TRT 1 Haber Sunucusu Seval ÇÖPÜR, Oyuncu Burak ARSLAN, Desnet Teknolojileri Genel Müdürü Ömer EKİNCİ, memlekettengelsin.com CEO’su Yasin DARBAZ, İstanbul Aydın Üniversitesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ramazan KURTOĞLU ve İş Adamı Ercan KUTLU katıldı.

Başarıya giden yol hikâyelerinden bahsedilen söyleşi geniş bir katılıma sahne olurken, anlatılan birbirinden önemli hikâyeler ve örnekler dinleyiciler tarafından büyük alkış topladı.

Söyleşi öncesinde misafirleri makamında kabul eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ Üniversitemizde 2.si düzenlenen Kariyer Günleri etkinliğine katıldıkları için misafirlere teşekkür etti. Davetten ve Adıyaman Üniversitesinde bulunmaktan duydukları memnuniyeti dilen getiren misafirler ise Rektör Prof. Dr. GÖNÜLLÜ'ye teşekkür etti.

Söyleşinin ardından Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan SOLMAZ tarafından misafirlere kendi adlarına dikilmiş fidan sertifikaları hediye edildi.