Sevenleri Halk Müziği Ezgileri Konserinde Buluştu

27.12.2017

Üniversitemiz Müziksel Faaliyetler Topluluğu tarafından tertip edilen Halk Müziği Ezgileri konserinde Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı öğrencisi Abuzer Deniz BOYRAZ sahne aldı.

Üniversitemiz Merkez Külliyesi Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirilen Halk Müziği Ezgileri Konserinde Üniversitemiz akademik ve idari çalışanları ile öğrenciler ve müzikseverler hazır bulundu.

Müzisyen BOYRAZ’a gitarda Azat YEŞİL ve Hamza YOLALAN, bateride Mahir ARSLAN, ritimde Mehmet KARADAŞ, bas gitarda Mehmet Emin GÜVENÇ, kavalda Yrd. Doç. Dr. Ercan BAŞ ve bağlamada Hasan Hüseyin GEÇER'in eşlik ettiği konserde Türk Halk Müziği severler BOYRAZ'ın seslendirdiği Hasret Türküsü, Hasretinle Yandı Gönlüm, Pınar Başında Bulanır, Susarak Özlüyorum, Iğdır'ın Al Alması, Özledim, Haydar Haydar, Dünya, Makaram Sarı Bağlar, Çayır Çimen Geze Geze, Nereden Bileceksiniz, Seni Sevdim be Güzel, Güzelliğin On Para Etmez, Can Dostum, Çeke Çeke ve Leylim Ley gibi birbirinden güzel eserlerle güzel bir gece geçirdi.