TRT Şarkı Yarışması Katılımcısı ÜNGÜR’den Üniversitemizde Konser

3.11.2017

Üniversitemiz Müziksel Faaliyetler Topluluğunca, TRT 1'de yayımlanan "Sıra Sende Türkiye" müzik yarışması katılımcılarından Ferat ÜNGÜR'ün de katıldığı konser etkinliği düzenlendi.

Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirilen ve Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ercan BAŞ’ın piyanosuyla katıldığı konserde TRT 1'de yayımlanan "Sıra Sende Türkiye" müzik yarışması katılımcılarından Ferat ÜNGÜR'ün yanı sıra Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı öğrencilerinden Mehmet KARADAŞ, Deniz KILIÇ, Hakan ALTUNBAŞ, Hamza YOLALAN ve Hasan Hüseyin GEÇER sahne aldı.

Üniversitemiz öğrencileri ve davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği konserde, seslendirilen birbirinden güzel eserlere misafirler de eşlik etti.