Üniversitemiz BESYO Şampiyonlar Yetiştirmeye Devam Ediyor

13.9.2017

Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından düzenlenen Gençler Açık Eskrim Şampiyonasında Üniversitemiz Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) Öğretmenlik 2. sınıf Öğrencisi Milli Sporcu Nisanur ÖZKALAYCI şampiyon oldu.

Adıyaman Gençlik ve Spor Kulübü adına şampiyonaya katılan ve gösterdiği performansla yediden yetmişe herkesin beğenisini kazanan ÖZKALAYCI, gerek ilimizi gerekse de Üniversitemizi en iyi şekilde temsil etti.

Başarısından dolayı öğrencilerini tebrik eden Üniversitemiz BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Fatih MURATHAN, “Öğrencimiz Nisanur ÖZKALAYCI Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından düzenlenen Gençler Açık Eskrim Şampiyonasında şampiyon olarak göğsümüzü kabartmıştır. Başarılarının devamını diliyorum. ADYÜ BESYO olarak şampiyonlar yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Şampiyon sporcu ÖZKALAYCI ise “Kıymetli hocalarıma emekleri için teşekkür ediyorum. Daha büyük başarılara imza atmayı hedefliyorum” dedi.