Üniversitemiz Mensupları Sağlıklı Bir Yaşam İçin Yürüdü

28.2.2018

Üniversitemiz Doğa Sporları Topluluğu tarafından tertiplenen Karadağ Kent Ormanları Doğa Yürüyüşü programı geniş bir katılımla gerçekleşti.

Zeynal Abidin Türbesinden Perre Antik Kenti yakınlarındaki Zey Yoluna kadar devam eden Karadağ Kent Ormanları Doğa Yürüyüşü programına topluluk üyelerinin yanısıra Üniversitemiz akademik ve idari çalışanları ile öğrenciler katıldı.

Yaklaşık 13 kilometre devam eden yolun yarısında mola veren topluluk üyeleri beraberinde getirdikleri kumanyalardan faydalanırken zorlu virajlardan ve kayalık alanlardan yollarına devam etmek zorunda kaldı.

Varış noktasına gelen topluluk üyeleri etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirirken sağlıklı bir yaşam için spor yapmanın gerekliliğine değindi.