Üniversitemiz Öğrencilerinden Afrin’deki Mehmetçik’e Çam Sakızı Çoban Armağanı

27.2.2018

Üniversitemiz İktisadi Düşünceler Topluluğu ve Üniversite Aktif Gençlik Topluluğu tarafından geliri Afrin’de Zeytin Dalı Harekatında bölücü terör örgütüne karşı savaşan Mehmetçiklerimize bağışlanmak üzere kermes düzenlendi.

Üniversitemiz Merkez Külliyesi Gençlik Meydanında düzenlenen kermesin açılışında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyit TEMİR, Üniversitemiz akademik ve idari çalışanları ile öğrenciler hazır bulundu.

Etkinlikle ilgili konuşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. GÖNÜLLÜ, Mehmetçiğimizin maddi anlamda herhangi bir ihtiyacının olmadığını ancak manevi desteğin bir nişanesi olarak bu tür bir etkinlik organize ettiklerini belirterek "Milli bilincin bir gereği olarak öğrenci topluluklarımız böyle anlamlı bir etkinliğe imza atmışlar. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İnşallah geniş bir katılım olacaktır. Öğrencilerimizin bu manevi ve milli tutumu bizleri de ziyadesiyle mutlu etmiştir." şeklinde konuştu.