Üniversitemizde Gençlik ve Bağımlılık Konulu Söyleşi Programı Düzenlendi

20.2.2018

Üniversitemiz Yeşilay Topluluğu tarafından Türkiye Yeşilay Cemiyetinin Yeşil Sahne Söyleşileri kapsamında Gençlik ve Bağımlılık konulu söyleşi programı düzenlendi.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Merkez Gençlik Komisyonu Başkanı M. İsmail MEMİŞ ve Oyuncu Burak ASLAN'ın katıldığı söyleşi programı Üniversitemiz Merkez Külliyesi M. Vehbi Koç Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Söyleşi programına, Adıyaman Vali Yardımcısı Yasin YUNAK, Belediye Başkan Yardımcısı Said KUTLU, İl Emniyet Müdürü Metin ALPER, İl Milli Eğitim Müdürü Mete KIZILKAYA, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Adıyaman Şube Başkanı Hakan ÖZÖNCEL, Üniversitemiz akademik ve idari çalışanları ile öğrenciler ve Yeşilay gönüllüleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Türkiye Yeşilay Cemiyeti Adıyaman Şube Başkanı Hakan ÖZÖNCEL, amaçlarının sağlıklı bir nesil yetiştirmek olduğunu söyledi. Bağımlılıkla mücadelenin geniş paydaşların yer alabileceği büyük bir alan olduğunun altını çizen ÖZÖNCEL; "Bağımlılık konusunda her kurum ve sivil toplum kuruluşunun üzerine düşen görevler var. El ele vererek üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Gençlerimizi topluma faydalı, bağımlılığı olmayan bireyler olarak yetiştirmeliyiz." dedi.

Moderatörlüğünü Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Merkez Gençlik Komisyonu Başkanı M. İsmail MEMİŞ'in yaptığı söyleşi programında oyuncu Burak ASLAN, moderatör ve dinleyicilerden kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi.

Programın ardından Vali Yardımcısı Yasin YUNAK, Belediye Başkan Yardımcısı Said KUTLU, İl Emniyet Müdürü Metin ALPER ve İl Milli Eğitim Müdürü Mete KIZILKAYA tarafından katımcılara plaket ve Üniversitemiz Merkez Külliyesinde kendi adlarına dikilmiş olan fidanların sertifikası takdim edildi.