Üniversitemizde Güneşi Isıtan Sözler Konferansı

30.10.2017

Üniversitemiz Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Topluluğunca düzenlenen "Güneşi Isıtan Sözler" adlı konferansta Eğitimci Yazar Ayhan KORKMAZ konuştu.

Üniversitemiz Vehbi Koç Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansa Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan GÜRBÜZ, Üniversitemiz akademik ve idari çalışanları ile öğrenciler hazır bulundular.

Konferanstaki konuşmasıyla öğrencilere öğretmenlik mesleğinin önemini aktaran, verdiği örnekler ve anlattığı hikâyelerle öğretmenlik mesleğinde karşılaşılabilecek sorun ve engellerden bahseden Eğitimci Yazar KORKMAZ; "Öğretmen kendi destanını yazan kişidir. Sizlerin de gelecekte kendi destanınızı yazmanızı istiyorum. Kendi destanınızı yazmazsanız başkasının destanında noktalama işareti olursunuz." dedi.

Konferans sonrası konuşan Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan GÜRBÜZ ise, Eğitimci Yazar Ayhan KORKMAZ’a teşekkürlerini sunarak, "Ayhan KORKMAZ yıllardır hiç değişmeyen, doğrularından ödün vermeyen bir hocamızdır. Tanıdığım güzel insanlardan biridir. Konferansından dolayı çok teşekkür ediyorum. Çok önemli bilgileri, çok önemli örnekler ışığında bizlere sunmuştur. Öğrencilerimizin güzel dersler çıkaracağına inandığım bir konferans oldu." dedi. Ardından Dekan Prof. Dr. GÜRBÜZ tarafından konferansı veren eğitimci Yazar Ayhan KORKMAZ’a Adıyaman’ın tarihi değerlerinden biri olan Cendere Köprüsü maketi hediye edildi.