Üniversitemizde Satranç Turnuvası

27.12.2017

Üniversitemiz Genç Yeşilay ve Satranç Topluluklarınca organize edilen güz dönemi satranç turnuvası geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Mediko Sosyal Binasında gerçekleştirilen ve farklı günlerde devam eden müsabakalarda hamlesine güvenen 40 yarışmacı kıyasıya yarıştı.

İlk 10’a giren yarışmacılara satranç takımı, ilk 3’e giren yarışmacılara ise plaket ve çeşitli ödüllerin taktim edildiği turnuvada Muhammet ALPASLAN, Bayram DOĞAN, Ferit ÇELİK, Mehmet TOKUR, Mehmet YALÇIN, İbrahim Halil ÖZDEMİR, Fuat TOSUN, İsmail GÖNENÇ, Tuğba ÇAVDAR ve Mikail BOZKURT dereceye giren yarışmacılar oldu.

Yarışmanın ödül töreninde dereceye giren yarışmacılara ödülleri Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Harun Reşit BENLİ tarafından takdim edildi.