Kısmi Zamanlı ve Yemek Bursu Hakkı Kazanan Öğrencilerin Listesi

Adıyaman Üniversitesinde kısmi zamanlı çalışacak ve Üniversiteden yemek bursu alacak öğrenciler düzenlenen kura çekimi ile belirlendi.

KISMİ ZAMANLI LİSTESİ

YEMEK BURSU LİSTESİ

KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ STATÜSÜNDE ÇALIŞACAK OLAN ÖĞRENCİLERİN TEMİN EDECEKLERİ BELGELER

Kısmi zamanlı öğrenci statüsünde çalışmaya hak kazanan öğrencilerin işe başlayabilmeleri ve SGK girişlerinin yapılabilmesi için 01  Kasım 2021  mesai bitimine kadar aşağıda belirtilen belgeleri Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

İletişim:

Ramazan KELEŞ/2476
Mediko Sosyal Binası Kat 2

GEREKLİ EVRAKLAR

1- Nüfus Cüzdan Fotokopisi (1 Adet)

2- Öğrenci Kimlik Kartı Fotokopisi (1 Adet)

3- Öğrenci Belgesi (1 Adet )

4- Fotoğraf (1 Adet)

5- İş Bankası IBAN No (Merkez heykel şubesinden alınacak) Fotokopisi (1 Adet)

6- Sosyal Güvenlik Durum Bildirimi (Provizyon Sorgulama) (E- Devlet ’den SPAS Müstahaklık Sorgulama (Sağlık Provizyon Aktivasyon Sistemi)

NOT: İsmi her iki listede de olan öğrenciler sadece bir burstan faydalanabileceklerdir, Bu durumda bulunan öğrenciler hangi burstan faydalanmak istediklerine dair dilekçe vermek zorundalar, Dilekçe vermeyenlerin burs seçimi Başkanlığımızca yapılacaktır.

Yemek bursundan faydalanacak olan öğrencilerimizin kartları, 01 Kasım 2021  tarihi itibariyle otomatik olarak güncellenecektir.