Üniversitemiz Halı Sahası Hizmete Açıldı

Sevgili Spor Severler,

Üniversitemiz halı sahası, 15 Mart 2024 tarihi itibarıyla hizmete açılmıştır. Sizler de spor tutkunlarını bir araya getiren bu özel alanı keşfetmeye davetlisiniz.

Halı sahamız, kaliteli zemin yapısı ve modern tesisleriyle spor deneyiminizi en üst seviyeye taşımayı hedefliyor. Futbol tutkunları için ideal bir ortam sunan sahamız, keyifli maçlarınızı ve antrenmanlarınızı gerçekleştirmeniz için tasarlanmıştır.

Saatlik maç ücretimiz 15 Nisan 2024'ten itibaren 300 TL (1 saat için) olarak belirlenmiştir.

Rezervasyon İçin Telefon Numarası: 0 416 223 38 00 (Dahili 4451)

Kayıt İşlemleri : Kapalı Spor Salonunda yapılmaktadır.

Kapalı Spor Salonunda kredi kartı ya da banka kartı ile ücret ödemesi yapılabilmektedir. Nakit para ile işlem yapılmamaktadır.

Sizleri sağlıklı yaşam ve spor dolu günler geçirmeye davet ediyoruz!