Yemek Bursu Başvuru Duyurusu

Üniversitemizde öğrenim gören başarılı ve gelir düzeyi düşük öğrencilere Üniversitemiz Yönetim Kurulunun 26.09.2024 tarihinde almış olduğu karar gereğince belirlenen kontenjan dâhilinde yemek bursu verilecektir.

Buna göre;

• Üniversitemizde öğrenim gören ön lisans, lisans ve uluslararası öğrenciler yemek bursu başvurularını 01 - 18 Ekim 2024 (18 Ekim günü mesai bitimine kadar) tarihleri arasında yapabilirler.
  • Başvurular, verilen bilgi ve belgeler değerlendirilmek suretiyle başarılı ve gelir düzeyi düşük öğrenciler dikkate alınarak sonuçlandırılacaktır.
  • Yemek bursu başvuru formlarını eksik, yanlış veya yanıltıcı bilgilerle dolduran öğrencilerin başvuruları kabul edilmeyecek ve geçersiz sayılacaktır. Bu öğrenciler hakkında yanlış ve yanıltıcı bilgi verdiğinden dolayı disiplin cezası işlemi başlatılacaktır.
  • Yemek bursu başvurusunda bulunan öğrenciler, 31 Ekim 2024 tarihinden itibaren https://sksdb.adiyaman.edu.tr internet adresinden  başvuru sonucunu öğrenebilecektir.
  • Yemek bursu işlemleri öğrencilerin kartlarına sistem üzerinden günde bir öğün olacak şekilde otomatik olarak tanımlanacak olup, öğrencilerin başka bir işlem yapmasına gerek kalmayacaktır.
  •

Yemek bursu başvurunuzu aşağıda yer alana başvuru formunu doldurarak yapabilirsiniz.

YEMEK BURSU SONUÇLARI

• Yemek bursu başvurusunda bulunan öğrenciler, 01 Kasım 2024 tarihinden itibaren burstan yararlanabilecektir.
  • Yemek bursu işlemleri, öğrencilerin kartlarına sistem üzerinden günde bir öğün olacak şekilde otomatik olarak tanımlanacak olup, öğrencilerin başka bir işlem yapmasına gerek kalmayacaktır.