Öğrenci Toplulukları Kurma, Yenileme ve Etkinlik Talepleri İşlemleri Yol Haritası

Öğrenci Toplulukları Yenileme ve Etkinlik Talepleri İşlemleri

Amaç:

Bu duyuru ve yol haritası, öğrenci topluluklarına etkinlik talepleri ve topluluk yönetim kurullarına evrak yenileme işlemlerini  nasıl yapacaklarına dair rehberlik sağlamayı amaçlamaktadır.

1. Adım: Evrak Yenileme İşlemleri

Topluluk Yenileme İşlemleri:

2024-2025 Eğitim Öğretim yılı Güz Döneminde topluluk yenileme ve aktif etme işlemleri dönem sonuna kadar yapılabilir.

ADYÜ-FRM-139 Topluluk Yönetim Kurulu Üyeleri Formu
İlgili öğrencilerin ve akademik danışmanın ıslak imzası gerekmektedir. İlgili formun topluluk başkanı veya akademik danışman tarafından elden teslim edilmesi

ADYÜ-FRM-231-Öğrenci Topluluğu Başkanlık Seçim Bildirimi Formu
İlgili öğrencinin ve akademik danışmanın ıslak imzası gerekmektedir.  İlgili formun topluluk Başkanı veya akademik danışman tarafından  elden teslim edilmesi.

Mail Adresi: ogrencitopluluklari@adiyaman.edu.tr

İlgili Formlar:

ADYÜ-FRM-139 Topluluk Yönetim Kurulu Üyeleri Formu

ADYÜ-FRM-231-Öğrenci Topluluğu Başkanlık Seçim Bildirimi Formu

Yeni Topluluk Kurma İşlemleri:

2024-2025 Eğitim Öğretim yılı Güz Döneminde yeni topluluk kurma işlemleri dönem başladıktan sonraki ilk 6 hafta içinde yapılabilir.

2. Adım: Etkinlik Talepleri

Etkinlik Talebi Formu:

ADYÜ-FRM-130 Öğrenci Toplulukları Etkinlik Başvuru Formu

İlgili öğrencilerin ve akademik danışmanın ıslak imzası gerekmektedir.

İlgili formun topluluk Başkanı veya akademik danışman tarafından elden teslim edilmesi

Mail Adresi: ogrencitopluluklari@adiyaman.edu.tr

İlgili Formlar: