Köy Okuluna Kütüphane Yardımı

Adıyaman Merkeze bağlı Hasankendi Köyü ilkokuluna, Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile Yeşilay, Kızılay ve Okçuluk Topluluklarının işbirliğiyle kütüphane yardımı gerçekleştirildi.

28 Mart 2024 Perşembe günü saat 10:00'da gerçekleşen etkinlikte, öğrencilere okuma alışkanlığını teşvik etmek ve bilgiye daha kolay ulaşmalarını sağlamak amacıyla kütüphane oluşturuldu.

Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığında Şube Müdürü olarak görev yapan Mustafa BİLGİN, öğrencilere okumanın önemini vurgulayarak, kütüphanenin öğrencilere büyük fayda sağlayacağını belirtti. Yeşilay, Kızılay ve Okçuluk Topluluklarının temsilcileri ise sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini ve eğitimin her aşamasında destek olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Hasankendi Köyü ilkokulu öğrencileri ise yeni kütüphane ile birlikte kitaplara daha kolay erişebileceklerini ve bundan dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

Etkinlik, kütüphanenin açılışı, kitap bağışlarının öğrencilere dağıtılmasıyla ve oyunlarla son buldu. Bu anlamlı etkinlik, köy okullarına yapılan desteklerin önemini bir kez daha ortaya koydu

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.