14 Mart Tıp Bayramı Dolayısıyla İftar Yemeği

Üniversitemiz, 14 Mart Tıp Bayramı'nın Ramazan ayına denk gelmesi sebebiyle anlamlı bir etkinliğe imza attı. Üniversitemiz yemekhanesinde düzenlenen özel iftar yemeği, Üniversitemizde görev yapan hekimler ve sağlık çalışanlarını bir araya getirdi.

Ramazan ayının manevi atmosferinde, tıp camiasının önemli günlerinden biri olan 14 Mart Tıp Bayramı kutlaması gerçekleştirildi. Üniversitemiz, bu özel günü değerli sağlık çalışanlarına özel bir iftar yemeği düzenleyerek kutladı.

İftar programına Üniversitemiz Rektörü, Genel Sekreteri, Tıp Fakültesi Dekanı ve akademisyenlerin yanı sıra, Üniversitemiz hastanesinde görev yapan hekimler, hemşireler, teknisyenler ve diğer sağlık çalışanları da katıldı. Program, tıp camiasının bir araya gelerek dayanışma ve birlik ruhunu pekiştirmesi açısından büyük önem taşıdı.

Üniversitemiz Rektörü Mehmet KELLEŞ, sağlık çalışanlarının fedakârlıklarını ve özverili çalışmalarını takdir ederek, onlara teşekkürlerini iletti. Aynı zamanda, tıp bayramının Ramazan ayına denk gelmesinin manevi atmosferinde bir araya gelmenin önemine vurgu yaptı.

Katılımcılar, iftar sofrasında bir araya gelerek birlikte dua ettiler, birlikte yemek yediler. Özellikle, pandemi gibi zorlu bir süreçlerde büyük özveriyle çalışan sağlık çalışanlarının moral bulması adına düzenlenen bu etkinliğin anlamlı olduğu belirtildi.

Üniversitemiz, tıp camiasının değerli üyelerine yönelik düzenlediği bu özel iftar programıyla, birlik ve beraberliğin önemini bir kez daha vurgulamış oldu.