Çiğköfte İkramı

Üniversitemiz ÜNİAK Topluluğu öğrencilere hoş bir sürpriz yaparak "Gençlik Meydanında Bahar Dönemi Kampüse Hoş Geldiniz" etkinliğini düzenledi.

ÜNİAK Topluluğunca Gençlik Meydanı'nda gerçekleşen etkinlik kapsamında öğrencilere Adıyaman'ın meşhur çiğköftesi ikramı yapıldı. Renkli stantlar ve müzik eşliğinde gerçekleşen etkinliğe katılan öğrenciler, kampüse coşku ve enerjiyle adım attılar. Yeni döneme motive bir başlangıç yapma amacı güden etkinlikte öğrenciler, çiğköfte eşliğinde arkadaşlarıyla keyifli anlar yaşadılar.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet KELLEŞ etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimizin yeni döneme pozitif bir başlangıç yapmalarını sağlamak, kampüs ortamına enerji katmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Bu tür organizasyonlar, öğrencilerimizin bir araya gelmelerini, kaynaşmalarını ve unutulmaz anılar biriktirmelerini desteklemektedir. Yeni dönemde tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz." şeklinde konuştu.

Etkinlik, öğrenciler arasında olumlu geri dönüşler alırken, benzer etkinliklerin önümüzdeki dönemlerde de düzenleneceği belirtildi. Bu tür etkinliklerin öğrenciler arasındaki sosyal bağları güçlendirdiği ve kampüs atmosferine olumlu bir katkı sağladığı ifade edildi.

 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.