Bahar Dönemine Merhaba

Adıyaman Üniversitesi, bahar dönemine heyecan katan etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda, üniversitemizin çeşitli toplulukları, 04-08 Mart 2024 tarihleri arasında Gençlik Meydanı'nda tanıtım standı açtı.

Öğrencilerin sosyal yaşantılarına renk katan, birbirinden farklı ilgi alanlarını kucaklayan üniversite toplulukları, etkinlik süresince standlarında öğrencilere kendilerini tanıttılar. Kültür, sanat, spor, bilim ve daha birçok alanda faaliyet gösteren topluluklar, öğrencilere üye olma ve etkinliklere katılma fırsatı sundu.

Öğrencilerin ilgiyle karşıladığı tanıtım standları, gençlerin üniversite hayatında aktif rol alabilecekleri birçok fırsatı keşfetmelerine olanak tanıdı. Standlarda, topluluk üyeleri öğrencilere faaliyetleri hakkında bilgi verirken, etkileşimli etkinlikler ve sürprizler de düzenlendi.

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet KELLEŞ, etkinliğin üniversite atmosferine katkı sağladığını belirterek, "Üniversite topluluklarımız, öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve akademik gelişimlerine büyük katkı sağlıyor. Bu tür etkinliklerle öğrencilerimizi bir araya getiriyor, onlara çeşitli alanlarda kendilerini keşfetme ve geliştirme fırsatı sunuyoruz." dedi.

Yeni dönemin başlangıcında düzenlenen bu etkinlik, öğrenciler arasında sosyal bağları güçlendirmenin yanı sıra, üniversite topluluklarına katılımı artırmayı hedefliyor. Adıyaman Üniversitesi, öğrencilerin geniş bir yelpazede ilgi alanlarına hitap eden etkinliklerle dolu bir bahar dönemine başlamanın mutluluğunu yaşıyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.