Tıp Öğrencileri Birliği Topluluğundan Kadına Karşı Şiddetle Mücadelede El Boyama Etkinliği

Adıyaman Üniversitesi Tıp Öğrencileri Birliği Topluluğu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında önemli bir etkinlik düzenleyerek kadına karşı şiddete dikkat çekti. Tıp öğrencileri topluluğu, renkli ve anlamlı bir etkinlikle kadına karşı şiddetin önlenmesi için farkındalık oluşturdu.

8 Mart'ta gerçekleştirilen etkinlikte el boyama etkinliği düzenledi. Katılımcılar, ellerini farklı renklerle boyayarak kadına karşı şiddetle mücadelede birlik ve dayanışma mesajı verdi

Etkinliğe katılan öğrenciler, el boyama etkinliğiyle kadına karşı şiddet konusunda toplumda bilinç oluşturmayı hedefledi. Ayrıca, etkinliğe katılanlar arasında yapılan mini söyleşilerde, kadına karşı şiddetle mücadelede herkesin üzerine düşen sorumluluğa vurgu yapıldı.

Adıyaman Üniversitesi Tıp Öğrencileri Birliği Topluluğunun düzenlediği bu etkinlik, toplumda kadına karşı şiddet konusunda farkındalık oluşturmak adına önemli bir adım olarak değerlendirildi. Renkli el izleri, katılımcıların duyarlılığına ve birlikte hareket etme kararlılığına işaret ederken, toplumun bu konudaki bilinçlenmesine katkı sağladı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.