Yeşilay Topluluğundan Anlamlı Etkinlik

Üniversitemiz bünyesinde faaliyet gösteren Yeşilay Topluluğu, toplumsal sorumluluk bilinciyle hareket ederek Adıyaman'ın Kahta ilçesine bağlı Çıralık Köyü İlkokulu'na yardım etkinliği düzenledi. Etkinlik kapsamında, köydeki öğrencilere yönelik çeşitli yardım malzemeleri dağıtıldı.

Etkinliğe, topluluğun üyeleri ve destekçileri katılarak, yardım malzemelerini taşıdılar ve dağıtımını gerçekleştirdiler.

Çıralık Köyü İlkokulu'nda düzenlenen etkinlikte, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler de hazır bulundu. Yeşilay Topluluğu üyeleri, okul yönetimiyle birlikte öğrencilere kırtasiye malzemeleri içeren yardım paketlerini dağıtarak, onlara destek olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Etkinlik sırasında konuşan Yeşilay Topluluğu temsilcileri, eğitimin herkesin hakkı olduğunu vurgulayarak, köydeki öğrencilerin eğitimlerine destek olmak amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini belirttiler. Aynı zamanda, toplumda dayanışmanın ve yardımlaşmanın önemine vurgu yaparak, bu tür etkinliklerin devam edeceğini ifade ettiler.

Çıralık Köyü İlkokulu yönetimi ise yapılan yardımlardan dolayı teşekkürlerini ileterek, öğrencilerin eğitimlerine katkı sağlayacak bu desteklerin önemli olduğunu belirtti. Okulun öğrencileri ise aldıkları yardım malzemeleri için minnettarlık duyduklarını ifade ederek, mutluluklarını dile getirdiler.

Üniversitemiz Yeşilay Topluluğu'nun düzenlediği bu yardım etkinliği, toplumda sosyal sorumluluk bilincinin ve dayanışmanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Benzer etkinliklerin devam edeceği ve topluma katkı sağlamaya devam edileceği belirtildi.