Köy Okullarına Kitap Bağışı İçin Stant Açıldı

Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile Yeşilay, Kızılay ve Okçuluk Toplulukları, köy okullarına kitap bağışı yapmak amacıyla ortak bir girişimde bulundu. Bu amaçla, üniversitemiz kampüsünde kitap bağış standı açıldı.

Stant, öğrencilere okuma alışkanlığını teşvik etmek ve kitaplara daha kolay erişim sağlamak amacıyla düzenlendi. Açılışı yapılan standa öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi.

Stantta toplanan kitaplar, köy okullarına gönderilmek üzere ayrılacak ve öğrencilere ulaştırılacak. Bu sayede, köy okullarındaki öğrencilerin kitaplara daha kolay erişmeleri ve okuma alışkanlıklarını geliştirmeleri hedeflenmektedir.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile Yeşilay, Kızılay ve Okçuluk Topluluklarının işbirliğiyle düzenlenen bu etkinlik, köy okullarına yapılan desteklerin önemini bir kez daha vurgulamıştır.